Equmeniapastor och riksdagsman röstar bort Guds skapelse ifråga om begreppet man och kvinna

Kommande vecka skall riksdagen besluta om huruvida den enskilde från 16 års ålder skall få avgöra vilket kön man tillhör.

Alltså en okulär eller en hormonell granskning skall nu ersättas av en individuell känsla av önskat kön frikopplat det kön man är fysiskt biologiskt ockulärt, Då gäller en kommande riksdags beslut att om en människa har en kropp med penis kan människa få bli registrerad som kvinna fast människan objektivt uppenbart är man då kvinnor saknar penis.

Men nu vill många politiker lämna det objektiva biologiska och faktiska och känslan från individen att bli betraktad som kvinna blir ny grund för vad som är kön,

Ytterst märkligt

Rader av tunga experter inom medicin barn och psykologi avstyrker med kraft

I en tv debatt möttes representanter från ja och nejsidan

Ja till avveckling av biologiskt kön är Liberalerna som företräddes i debatten av riksdags mannen Jakob Olofsgård. Han förespråkade med emfas vikten av att varjeperson skall få avgöra sitt kön. Jo så är det..

Jakob Olofsgård  (Lib)

Olofsgård har nu blivit partisekreterare i Liberalerna

Det som är anmärkningsvärt är att Olofsgård är ordinerad pastor i Equmeniakyrkan.

I den rollen avskiljs man och inträder ansvaret att förkunna kyrkans lära och Guds ord.

Det betyder att som avskild pastor kan man således bortse från skapelseordningen och orden om att Herren skapade oss till man och kvinna. Dvs beslutet om kön är en del av skapelsen och den helhet som är tänkt för oss människor

Nu ställer sig Olofsgård i en position där han proklamerar en dekonstruktion av skapelseordningen som Herren bestämt

Du är inte man eller kvinna som när du lämnade moderlivet När du är 16 kan du SJÄLV välja det du vill och välja bort den gåva Herren gav Dig i din tillkommelse.

Den ideologiska omsvängningen må vara en del i politiken men utifrån bibeltro är det ju gravt tokigt. Indikationerna är tyvärr supertydliga att det handlar om inspiration och styrning inte från Herren utan från Ischtar.

Equmeniakyrkan har ju på många sätt påverkats av och närmats sig Ischtar. Det finns många indikationer på detta. Tyvärr. Några är stöd och support och deltagande i Pride. Läser man berättelser om historiska parader till Ishtar kan man tro att det är en direkt beskrivning Pride fest.Syn på äktenskap osv är andra indikationer.

Nu står Equmeniakyrkan och Olofsgård med i Ishtars lärjungars flock. Kommande vecka går han in i rollen som destruerade av Skaparens syn och tanke på vad som är man och kvinna. Arenan i kampen mot skapelseordningen blir Sveriges riksdag.

Herre förbarma Dig.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Equmeniapastor och riksdagsman röstar bort Guds skapelse ifråga om begreppet man och kvinna

  1. Torbjörn S Larsson skriver:

    Ännu en sorglig typ som växt upp i kristen omgivning men aldrig upplevt – omvändelse -. Det första bättring och tro ger är kärlek till Gud och Guds ord SAMT hat till det onda… Ännu sorgligare är de välutbildade men oandliga ledare som gjort honom till pastor. Stackars de församlingar han tjänat som aldrig fått något andligt bröd.

  2. Torbjörn S Larsson skriver:

    OANDLIGA , rättelse inte oändliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *