Judehatet finns mitt ibland oss. Kristallnattens glasklirr ekar med rop på en annan gud…

Kristallnatten 10 november 1938. Tyskarna angrepp allt kopplat till judar. Fönster i butiker etc. Massor med judar mördades men färre än vad Hamas gjorde i år.

 

För envar som läser Europesik historia kan man inte komma runt kristallnatten den 10 november 1938. Namnet kommer från alla de ljud som blev tydliga när nazisterna slog sönder allt glas samt rånae och brände och mördade,

Hamas lyckades mörda fler vid deras attack för några veckor sedan. Deras judehat drev initialt fram mer lik än vad Hitlers banditer lyckades döda denna dag.

Vi vet nu denna dag att Israels arme IDF vidtar mycket kraftfulla åtgärder för att krossa terroristerna i Hamas. Att det rör sig om en terrororganisation har väl vart rätt klart sedan en längre tid. Knappast ens Margot Wallström har nog ifrågasatt det.

När USA England mfl arbetde med att krossa Hitler och locka från honom och hans mördarkollegor utsattes tys mark för oerhörda angrepp.

undefined

Antalet dödsfall från bombningar av Dresden uppskattas till mellan 250 000 till 300 000 civila. Inte SS soldater eller stridande utan civila.

Det har pågått en diskussion om just detta bombardemang 1944 då den stora staden blev en grushög fylld med döda tyskar. Frågan om det var värt för att krossa naziriket har inte varit alltför brett behandlad, Klart är att bombplanen inte riktade eller undvek vissa områden där civila fanns. Allt blev grushögar precis som i Berlin där Hiler likt Hamas gömde sig under jorden.

Idag förs i en del medier ett resonemang om det vettiga i att Israel försöker kriga bort Hamas ur deras underjordiska fort anlagda under tex sjukhus. Den diskussionen är nog viktig att föra. Men det som nu händer är att sk propalestinska grupper med emfas fördömer Israel när landet försvarar sin medborgare mot terroristerna. Man manar till vapenstillestånd och två stadslösning. Visst är fred öskvärt men att sluta fred med en aktiv terrororganisation ä som att ge ett osäkrat vapen till en massmördare och be denne snällt att låta bli att skjuta med det. Man kan ana att de som vädjar om detta är mest nöjda med sin egen förmåga till att prata om solidaritet utan att förstå konsekvenserna av uppmaningen,

I går anföll en hop människor i den ryska Dagestan ett Israeliskt flygplan som landat. Folk vräkte sig in på flgplatsen och slog sönder inredning och slog sig in mot det israeliska planet. Man hade fårr för sig att på det fanns judar som man skulle döda på grund av hur Israel bär sig åt i Gaza. Ryska styrkor lyckades efter en tid stävja fokhopen med mord i blick. De var alla muslimer och därvid ogillar man judar.

Denna iaktagelser är tämligen likformig överallt. Erdogan resident i Turkiet som är arg för att en utlänning eldade en bok han är nu arg på Israel för att de försvarat sig mot terrorister mer än vad Erdogan tyckte om.

I Malmö. Uddevalla, Trollhättan och Skövde demonstreras mot Israel. Nästan undantagslöst utelämnas Hamas mord. Uppskärning av gravida kvinnor och en halshuggning av det ofödda barnet i allahns namn. Bevisen är väldigt många och tydliga. Det är så man gör och utnyttjar sitt eget våldskapital

Det finns en oerhört intressant tankestruktur i islam anhängares reaktioner. I Dagestan vill muslimer döda judar för att de är judar. Har de absolut ingen kontakt med Israels regering eller myndigheter så spelar det ingen roll; de är ju judar.

Detsamma gäller i de festa svenska städer. Människor som är judar utsätts oaktat de har en judiskt tro eller inte.

Vad vi nu ser är ett praktfullt exempel på att vi i Sverige har

  • en utbredd antisemitism. Människor förföljer och hotar judar inte för vad de gör, utan för de är till.
  • Vi har också fått en utbredd rasism. Judar anses underlägsna och motas bort från samhällen arbetsplatser bostäder och butiker. Malmö är i en situation brunsvarta skulle kalla “nästan “judenfrei” Denna koppling mellan tro, etnicitet och en regering någon annanstans är riktigt skrämmande
  • En normal diskussion eller samtal med personer som inte har förmågan att skilja på en enskild medmänniskas rätt att ha eller inte ha en åsikt i förhållande till orten där man bor är obegripligt “korkat”
  • Det nya i det svenska samhället är att kyrkor och församlingar nu hotas av muslimsk pöbel om det någonstans framgår att kyrkan/församlingen/förkunnelsen handlar om Abraham Isak och Jakobs=Israels Gud.  Vi har i Sverige kommit dithän att en fri religionsutövning i kristen tro inte fritt kan ske utan att man beaktar hoten från de muslimer som flytt krig och förtryck och hotar utöva våld och förtryck i Sverige.

Man måste nog se detta inte enbart med politiska eller samhällsvetenskapliga ögon. Det handlar om en kamp mellan Herren, Israels Gud och de som bekänner sig till Honom och de som bekänner sig till Baal eller den onde och som skriker på sin makt Alhau Akbar före och efter de dödat en människa och skurit halsen av ett barn i denne gudens namn.

Det är extremt motbjudande att konstatera att det finns svenska präster, pastorer, kyrkoledare osv som anser att Hamas Gud är densamme som Israels Gud och Jesu Fader. Kanske finns det nu skäl för dessa kyrkoledare att ompröva sin tro. Allahou verkar då inte protestera till att man bränner levande kvinnor och stenar dem samtidigt bara för att de råkar vara där man var.

Herre förbarma Dig!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *