Hejsan GRU och rysk underrättelsetjänst

Bakgrund

Denna blogg har en speciell inriktning och har verkat under rätt många år. Vissa artiklar väcker större intresse och får fler besökare än andra. Vi kan med teknikens hjälp följa antalet besökare liksom hur många “klick” som sker på sidorna. Detta har vi följt år efter år. Variationer är ibland stora, men inom begriplig ram.

Men nu har det hänt något

Antalet besökare har rusat iväg. Högst rejält. Vi kan då notera att Klassisk baptism är oerhört populär i Ryssland.

Vi tror inte det beror på evangeliskt intresse, utan är en del av Rysslands underrättelseverksamhet. Vi kan se det som kallas spam, skräppost, och den volymen är alltid hög. Men tekniken visar därtill att andra  ryska läsare med så kallade ip adresser blivit jättemånga och dagligen får vi ett utfall i  liknande volym dag efter dag och ej sällan vid en speciell tidpunkt.Dessa besök är ej att beteckna som spam utan datorns program redovisar det som besök, liksom den genomsnittliga längden på besöken,

 

Det är knappast något som stör bloggen eller att bry sig om. Det är dock ett exempel på hur tiden förändras med diktaturernas utveckling, krigföring, mord och granskning av oliktänkande. Rysslands säkerhets- och spion tjänst agerar vitt och brett. De följer oliktänkande och misshagliga och agerar mot dem därefter, Putins  som diktator och krigsherre har en gedigen erfarenhet från Sovjets underrättelseverksamhet den välkända KGB.och dess underrättelseverksamhet, Den fullföljs nu av hans medarbetare.

Putin är nu internationellt efterlyst och misstänkt för det mest allvarliga brott som överhuvud taget finns rubricerat:

 • Brott mot mänskligheten.

I Putin och hans vänners verktygslåda för styrning kontroll och seger finns olika “instrument”. En svensk åklagarmyndighet kategoriserar några av hans verktyg så här:

Vad är folkmord?

För folkmord döms den som, i syfte att helt eller delvis förinta en nationell, etnisk eller rasmässigt bestämd eller religiös folkgrupp som sådan dödar en medlem av gruppen. Även andra gärningar som tortyr och våldtäkt kan utgöra folkmord.

Vad är brott mot mänskligheten?

För brott mot mänskligheten döms gärningar som t.ex. mord, våldtäkt, tortyr och tvångsarbete om de utgör eller ingår som ett led i ett omfattande eller systematiskt angrepp riktat mot en grupp civila.

Vad är krigsförbrytelser?

Krigsförbrytelser som tidigare hette folkrättsbrott, är ett samlingsbegrepp för överträdelser av den internationella humanitära rätten och är brott som begås i samband med krig. Det handlar om grova brott till exempel om tortyr, våldtäkt, sexuellt slaveri, plundring, förstörelse av kulturhistoriska föremål, användande av förbjudna vapen och anfall riktade mot civila.

Misstanke om brott mot mänskligheten, internationell efterlysning

Allt ovanstående verkar Putin syssla med i sina Guldprydda palats. Eller kanske numera mest i sin säkerhets bunker. Efterlyst  som misstänkt brottsling över stora delar av världen.

Brott mot mänskligheten med stöd från “Putins kyrka”.

I sin maktutövning har Putin stort stöd från den ryska kyrkan. Den så kallade “patriarken” Kirill av Moskva lär vara en KGB agent (möjligen före detta men kanske ännu aktiv) Bakom hans guldprydda yttre med kyrkliga maktsymboler triumferade i guld och pärlor finns en person som stöder KGB kollegan Putins krig, folkmord och brott mot mänskligheten. Kirill som låtsas företräda FRIDSFURSTEN agerar å djävulens vägnar. “Av frukten känner man trädet”. Kirill borde få djup syndanöd, böja knä inför fridsfursten och efter sinnensändrig be Herren om förlåtelse och ta emot frälsningen och döpas i vatten i Jesu namn. Därefter behöver han inte smycka sin kropp med guld och maffiga mössor.

Ett litet smörgåsbord till GRU- Putins hemliga underrättelsetjänst

Så för att ge de ryska analytikerna ett litet smörgåsbord som nog klingar vackert i deras analysfilter här kommer några delikatesser. Man kan lätt notera  följande utifrån dagens ryska anfallskrig och mord av barn, gamla, sjuka, hungriga,samt förstörelse av sjukhus, äldrebostäder, matförråd, skolor, kyrkor, osv,,,,

Persongalleriet nedan illustrerar de mest aktuella personerna  i enkel jämförelse med kollegor från svunnen tid vilka hade liknande fallenhet för brott mot mänskligheten.

Vladimir Putin och Rysk-ortodoxa kyrkans överhuvud patriark Kirill av Moskva.

Putin är nära vän med Rysk ortodoxa kyrkans högsta ledare patriarken Kirill. Denne har välsignat och stöttat Putins krig och därvid mord på barn och familjer.

Kirill av Moskva – Wikipedia

Patriarken Kirill av Moskva. God vän med Putin Fd kollega som KGB agent. Inget emot Putins anfallskrig och totala förstörelse av människor och natur

Ludwig Muller nazisternas riksbiskop gillade inte han heller Bibeln som den var utan tolkade in sin politik i text ord och översättning. Medlöpare till folkmord. Kollega till Kirill. Samma roll i “religiös nazismens folkmord som Putns folkmord och lögner om Ukraina.

Stalin. Förebild för Putin En av världshistoriens värsta massmördare. Putins verksamhet har påfallande likheter med Stalins. Putin har dessutom växt upp i och verkat för som agent för den kommunistiska diktaturen utvecklad av denne massmördare herr Stalin

Lavrov criticized for Russia's war in Ukraine at UNMUSINGS ON IRAQ: Understanding Saddam's Information Minister “Baghdad Bob”

Ovan: Tre bilder på tre män som sysslar /sysslade med medvetna lögner och låtsas tro på sina egna ord…kanske…Lögnaren Lavrov, skrikande lögnare Goebbles och lögnaren man till slut skrattade åt “Bagdad Bob” i Irak,  Alla tre går till historiens mest välkända ljugande politiker.

Moskva använder naziverktyg och ändrar ordens innehåll

Precis som nazisterna ändrar Putin, Lavrov och Muller (Hitlers riksbiskop) ordens innehåll och snurrar till dess innebörd. Ett systematisk verktyg som Orwell så fyndigt beskrev. Men det hemska är att det fungerar likadant än idag som i Sovjetimperialismens epicentrum

https://www.dagen.se/nyheter/2020/05/03/tyska-biskopar-kyrkan-medskyldig-till-nazistiska-krigsbrott/

Nedan ett exempel på nazisternas revidering av Guds ord formulerade till  juden Moses.(se Moseböckerna i Bibeln) Lägg märke till kommunikationstekniken som liknar Putins: Formuleringar som är snubblande lika men som justerar innebörd. Tio Guds bud har blivit 12 stycken. Bud Nr 2 “sök guds fred” är ju tankeväckande budskap från nazister med specifika mål. Bud nr 3 om att  undvik allt hyckleri är otroligt och skrivet av hycklare.…osv,

Här nedan exemplet från en diktatur(nazi). Putin gör exakt samma sak men kanske inte i just dessa Guds bud men ideologisk liknande manöver.

“1.
Du ska ära din gud och tro på honom av hela ditt hjärta.
2.
Sök guds fred.
3.
Undvik allt hyckleri.
4.
helig är din hälsa och ditt liv.
5.
Helig är din ära.
6.
Helig är din sannhet och din troshet.
7.
Du skall ära din far och din mor – dina barn är dina hjälpare och dina förebilder.
8.
Håll blodet rent och din ära helig.
9.
Håll fast vid och utöka dina förfäders arv.
10.
Var redo att hjälpa och förlåta.
11.
Du skall ära din Führer och mästare.
12.
Finn glädje i ditt arbete och offer för fosterland”

Metodiken idag är extremt lik gårdagens.

Hälsningen till GRU är inte innehållet i de enkla orden ovan. Nej det är lockelsen att följa och granska en enkel kristen blogg. tyst obemärkt men med någon slags syfte att finnas där Ni är och följa varje inlägg. Till vilken nytta vet bara GRU. Men ovan finns många sökord för era filter att fastna och snöa in på. Varsågod.

Slavija info TV - SERGEJ ŠOJGU: Amerika se bori protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca https://slavija-info.com/sergej-sojgu-amerika-se-bori-protiv-rusije-do-poslednjeg-ukrajinca/ | Facebook

Rysslands försvarsminister ser till att brott mot mänskligheten blir verklighet. Folkmords ledare Sergej Sojgu

Läs och njut av Era inspiratörer herrar GRU analytiker. Det fins fler. Idi Amin, Pol Pot, Mao…. och Nord Koreas Kim Jung-Un, Sergej Sojgu…med blod och död på sina händer…precis som Putin Lavrov .

SLUTLIGEN

 • Låt oss be vår levande Gud om att Kirill av Moskva får samvetsnöd, syndanöd och ånger och inser att det han sysslar med och stöder inte får plats i Guds rike.
 • Låt oss be att Kirill inser att han tjänat och tjänar Satan fast han iklätt sig prästklädsel och guld. Låt oss alla gemensamt ropa till Herren att han verkar så att omvänder sig, ber om förlåtelse, ångrar sig och blir frälst i Jesu namn och som en ny människa inifrån döps i vatten. Låt oss be att han genast lämnar det liv av lögn, död, systematiska mord. Må han få öppnade ögon och se att hans guldglänsnade klädnad är dränkt med oskyldiga människors död och blod. Låt oss be att vi får se en  Kirill som ärar Gud och följer Jesus istället för att ära och följa Putin och hans rike. Trots pampiga kläder och biskopssymboler behövs det födas en ny människa inifrån. Må Kirill bli frälst och börja följa Jesus istället för Putin och GRU.

…skall bli spännande att följa volymen besökare från Rysslans spionverksamhet

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hejsan GRU och rysk underrättelsetjänst

 1. Kristina skriver:

  Hej!
  Intressant att läsa din blogg.
  Gud välsigne dig!

 2. Jag håller med i princip allt vad han du skriver här, men vi måste komma ihåg att Det Ryssland har kännt sig hotade alltsedan Hitler plötsligt sparkade igång operation Barbarossa. Även Napoleons anfallskrig och vår stormaktstid påverkar hotbilden Ryssland upplever i deras otäcka anfallskrig mot Ukraina. Tidigare hade Ryssland en ” buffertzon” mot USA tack vare neutrala Sverige och Finland. Och inte minst Ukraina. Intresset för Nato har skapat en skräck för framtida utplacerade kärnvapen. Som de till varje pris vill förhindra. Närområdes kärnvapen går knappast att skjuta ned. Glöm inte parallellen till hysterin i USA i början på 60- talet då Cuba började ansluta sig till det kommunistiska blocket. Jag har ingen lösning idag på konflikten Ryssland – Ukraina men tror att en lösning till fred är att Ukraina ställer sig neutral och inte placerar västerländska kärnvapen på sin mark och avstår NATO. Och givetvis inte heller Finland eller Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *