GLASHUSET BLÄNDAR. OM BOKBRAND SOM TÄNDER OCH SLÄCKER SANNINGEN

Bakgrund

Metalcraft Växthus 3,29 m² Glas/Kanalplast Svart

EN extrem dansk-svensk man ogillar koranen och islam. Han söker tillstånd till att bränna en bok utanför Turkiets ambassad.

President Erdogan får kunskap om att EN bok bränts av EN man. Detta fick genast konsekvenser för HELA Sverige. Medlemskapet i NATO,. Det drabbar 10 miljoner svenskar. Det drabbar initialt Finland, Det påverkar EU samt inte minst NATO.

Men det räcker inte.

I många delar av världen hatas Sverige. Ambassad har fått utrymmas. Flaggor eldas. Ja svenska. Man stampar på vår blågula fana och hotar med död och elände.

Vad har vi alla drabbade gjort. Svaret är INGENTING.

EN man med lustig keps har eldat en bok. Ingen muslimsk präst har skadats och knappast har hans eld åsamkat skada på den Gud muslimer tror på. I så fall är den guden ytterst bräcklig.

Men varför händer då detta?

Man kan se det som politik. Ett spel mellan Sverige och Turkiet. En del i Erdogans valkampanj. Men nu händer det upproriska aktiviteter  i väldigt många länder. Många av dessa kallas muslimska. Det handlar ej sällan om diktaturer med i alla fall brister i demokrati och yttrandefrihet.

Denne ende klart avvikande extreme person anser betydande delar av muslimska folkmassor borde ha stoppats. Det betyder att dessa diktaturens barn anser att vi i Sverige skall avsluta tiden med yttrandefrihet och religionsfrihet och antaga lagar som skyddar specifikt islam samt beivra och förebygga kränkning och negativa aktiviteter gentemot just den religionen.

Näringslivet i Sverige tycks bli oroliga

Signaler kommer nu ,påstås det i SVT, från näringslivet som utger oro för risker för svenska företag som kan tappa kunder och marknader på grund av den yttrandefrihet som dansken med keps utnyttjade enligt svensk grundlag.

Stort och smått.Det ömtåliga glashuset.

En dansk, en enda dansk eldar en bok som muslimer anser vara helig. Klart att vi medmänniskor skall respektera muslimers uppfattning om vad som är heligt. Men att EN ENDA personas agerande får internationella konsekvenser är obegripligt om man inte ser detta utifrån det perspektivet som kallas ANDLIGT.Det handlar rätt uppenbart inte om saklighet utan andemakters inflytande och överhöghet över människor.

Är muslimer den religion vars anhängare utsätts för mest förföljelse?

  • Nej kristna tillhör de som sett över hela jorden förföljs mest för sin tro.
  • Det handlar då inte om EN ENDA kristen utan miljoner som förföljs. Det handlar inte om en uppeldad bok utan uppeldade och mördade människor. Om dräpta barn. Omrasism. Om allt ont såsom tortyr osv..
  • Men varken svensk media eller Erdogan verkar bry sig det minsta trots att det inte är EN person och trots att hans nation har position 41 av 100 i vilken kristna förföljs allra mest.
  • I Erdogans rike är det inte en kristen som förföljs skändas och utsätts för förföljelse. Nej siffran är mycket hög.
  • Det är inte en person i ETT muslimsk land som förföljs. Det handlar om miljoner.Den danske mössbäraren vägs uppenbart inte gentemot förförfölelsen av kristna. Denna verkar i det närmaste ointressant medialt och reellt.

OPEN DOORS VISAR VERKLIGHETEN

Kepsbärande dansken som eldar måste ställas i relation till vad som pågår i världen som drabbar kristna. Upplopp av muslimer som redovisas i media måste vägas av den utsatt het världsvitt som kristna utsatts för. Open Doors värstinglista är seröst framtagen och varje lands förhållningssätt prövas årligen.

Muslimska upploppen i förhållande till kristnas utsatthet

https://www.open-doors.se/wwl

 

“Erdogans rike” enligt Open Doors

https://www.open-doors.se/turkiet

Vad ligger då bakom dessa knepigheter

Om det kan man ha olika åsikter. Några ser politiken. Andra ser det utifrån marxistisk eller intersektionalitetsteori,

Men med stor sannolikhet handlar det om motståndare till Bibeln, Jesus, Fadern och den helige Anden. Det handlar då om andemakter eller det som kallas avgudar. I Biblisk kontext har de namn som idag inte brukas av så många men som inte betyder att dessa finns. Baal, Molok, Belzebub, Satan, Lögnaren, Mörkrets makter, Att det är lögnens härskare som driver processerna som bygger på osanning och falskhet kan knappast någon förneka.

Aftonbladet anser Open Doors är en religiös sekt.Svenska kyrkan tror.inte på uppgifterna i Open Doors resultat.

Många påverkas av lögnen som gärna vill ta plats i människors medvetande. Många kristna ledare tex förre ärkebiskopen, Equmeniakyrkans Camnerin anser att den Gud muslimer ber till och som människor nu åberopar är densamme som den Jesus kallar Fadern. Den Gud som tex Sofia Camnerin anser att densamme som Jesu Far ja, den Guden har ingen son. Således bekräftar det att samsyn är omöjlig varför kyrkoledarna behöver söka en ny omvändelse från otro till tro på Guds ord och att Bibeln är sann.

Men Israels Gud har visa sin makt över Baals profeter. Och Jesus vann över ondskan en avgörande seger.  Låt oss därför i Jesu namn enligt Hans vilja bedja om barmhärtighet och nåd och att våra medvandrare kommer inför Herrens ansikte och tar emot den frälsning den levande Guden ger genom sin Son Jesus Kristus

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *